Служба за потрошувачи / Контакт

Доколку имате прашања, проблеми или сугестии, Ве молиме пополнете го контакт формуларот подолу..

Изберете ја причината за Вашето барање. Тоа ќе ни помогне за одговориме навремено и прецизно.

Контактирајќи нe`, се согласувате да собираме, чуваме и користиме Ваши лични податоци заради олеснување на взаемната комуникација, согласно усливите за приватност. Видете ги Условите за Приватност

Видете ги деталните информации за нашите пороизводи

* Задолжително поле

Ве молиме погледнете на страната на производот за целосната листа за компатибилни автомобили.

Доколку Вашиот автомобил не е на листата, контакирајте го локалниот дистрибутер за правилна инсталација на седиштето. Алтернативно, испратете ни податоци за автомобилот. Ќе се обидеме да провериме.

* Задолжително поле

Во случај на рекламација Ве молиме контактирајте го локалниот дистрибутер од каде сте го купиле производот. Нашите дистрибутери нудат и акцесоари и дополнителни делови (на пр. прекривки за седиште).

Доколку ви треба дополнителна помош, Ве молиме пратете го itemNumber и batchNumber (лоцирани на долната страна од седиштето за во автомобил или на рамката на количката) и опширен опис на проблемот. Нашата служба ќе ве контактира најскоро.

?
?

* Задолжително поле

Пратете ги Вашите општи барања, сугестии или критики.

* Задолжително поле